Náhradný nôž pre rezací stroj - 220 mm

Neohodnotené
Dostupnosť Skladom v distribučnom centre
Kód: EM-1270-ME
€98,80 €82,33 bez DPH
Náhradný nôž pre rezací stroj - 220 mm
Neohodnotené
Česká firma
Česká firma
Vlastné sklady v Ostrave, platcovstvo DPH a reklamácie v ČR.
Pozáručný servis
Pozáručný servis
V rámci pozáručného servisu Vám dáme zľavu 20% na náhradné diely.
25 let zkušeností
25 let zkušeností
V gastronomii se cítíme jako ryba ve vodě.
Poradenství
Poradenství
Poradíme Vám s výběrem produktů pro vaši provozovnu.
  • Materiál - teflón
  • Hrúbka kolesa 1,6 cm
  • Hmotnosť 1,3 kg
  • Odolný ostrý nôž vďaka teflónovému povlaku
  • Presné krájanie syra na rovnomerné plátky vďaka ostrým hladkým okrajom
  • Vďaka čepeli s priemerom 22 cm sa dá používať s rôznymi elektrickými krájačmi
  • Jednoduchá výmena a čistenie -Demontáž pomocou 3 imbusových skrutiek

Teflónový povlak Krájacie čepele sú ideálne na kontakt s výrobkami, ako je gouda alebo maslový syr. Hladké hrany ľahko prechádzajú cez výrobok bez ohľadu na jeho mäkkosť. Teflón chráni čepeľ, takže zostáva dlhšie ostrá. Nôž môžete použiť aj na krájanie šunky a iných údenín.

Priemer disku je 300 mm. Vďaka štandardnému priemeru možno teflónový nôž použiť aj pre krájače iných značiek.

Vymeniteľný teflónový nôž je vybavený otvormi pre 3 skrutky. Jeho montáž a demontáž sú veľmi jednoduché a rýchle. Skrutky odskrutkujte štandardným nástrojom (imbusovým kľúčom). Vďaka tomuto riešeniu môžete krájacie kotúče vymeniť, demontovať alebo dokonca umyť napríklad pod tečúcou vodou.

Teflónový krájací nôž je univerzálny gastronomický výrobok, ktorý zabezpečuje presné krájanie syra alebo mäsa. Vďaka teflónovému povlaku je nôž odolný a ostré hrany umožňujú rovnomerné a hladké plátky. Vymeniteľný nôž je ideálny pre zariadenia  s priemerom  300 mn - možno ho použiť aj s elektrickými krájačmi iných značiek. Vďaka širokému spektru použitia možno ponúkaný model noža používať vo veľkých aj malých gastronomických prevádzkach, cateringových spoločnostiach, v obchode atď.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: