Stroj na výrobu cukrovej vaty Stroj na výrobu cukrovej vaty - 52 cm + ochranný kryt Profi Gastro

Neohodnotené
Dostupnosť Skladom v distribučnom centre
Kód: EM-10010595-ME2018
€464,10 €386,75 bez DPH
Stroj na výrobu cukrovej vaty Stroj na výrobu cukrovej vaty - 52 cm + ochranný kryt Profi Gastro
Neohodnotené
Česká firma
Česká firma
Vlastné sklady v Ostrave, platcovstvo DPH a reklamácie v ČR.
Pozáručný servis
Pozáručný servis
V rámci pozáručného servisu Vám dáme zľavu 20% na náhradné diely.
25 let zkušeností
25 let zkušeností
V gastronomii se cítíme jako ryba ve vodě.
Poradenství
Poradenství
Poradíme Vám s výběrem produktů pro vaši provozovnu.

Stroj na výrobu cukrovej vaty bol navrhnutý na profesionálne použitie a má účinné 1030-wattové vykurovacie teleso. Kryt chráni cukrovú vatu. Pomocou dvoch prepínačov možno regulovať teplotu a rýchlosť hlavy. Digitálny displej zobrazuje silu prúdu. Stroj má zabudovanú poistku, ktorá automaticky vypne stroj v prípade technického problému.
Hrniec z nehrdzavejúcej ocele (priemer 52 cm) je vhodný na prípravu porcie obsahujúcej približne 12 až 18 g cukru.Pokrievka veľkosti XL je vyrobená z akrylového skla, ktoré sa vyznačuje vysokou odolnosťou. Vďaka veľkému otvoru máte k cukrovej vate ľahký prístup. Ochranný kryt sa ľahko inštaluje.

Výhody:

  • pracovný výkon: 1 jednotka/30 sekúnd
  • výkon 1030 wattov
  • priemer hrnca: 52 cm
  • samostatný termostat a regulácia otáčania
  • sada s ochranným krytom z akrylového skla - chráni cukrovú vatu pred nečistotami a špinou
  • tlmič minimalizuje vibrácie - 20% zníženie objemu
  • jednoduchá údržba a vysoká odolnosť
  • odmerka na presné dávkovanie

 

Dodatočné parametre

Kategória: Výrobník cukrovej vaty
Hmotnosť: 7.9 kg
Napätie: 230 V
PV: 1 jednotka* / 30 vteřin (*12-18 g cukru)
Dĺžka kábla: 1,4 m
Priemer nádoby: 52 cm
Materiál krytu zariadenia: Práškovaná ocel na povrchu
Materiál misky a lyžice: ušlechtilá ocel
Výkon ohrievača: 1030 W
Výkon motora: 70 W
Material_quotation_head: hliník
Materiál_ochranného_obalu: Akrylové sklo

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: